How to Wear Denim On Denim \ Cum Sa Porți Denim Cu Denim

In timp ce piesele vestimentare din denim sunt logic de bază in orice garderobă , poate fi o provocare să le porți împreună fără să creezi un look de fata de la țară. Doar dacă acesta este look-ul pe care vrei să-l creezi (ceea ce cred ca nu e), iată câteva sfaturi care sa le iei in considerare data viitoare când vrei sa porți denim pe denim.
While denim pieces are obviously a staple in any wardrobe, it can be a challenge to pair them together without creating a bit of a farmer-esque vibe. Unless that’s specifically the look you’re going for (which I assume it’s not), here are a few tips to keep in mind the next time you decide to rock the denim-on-denim look.

1. Alege un accesoriu viu colorat \ Pick a bright accessory

image

Sa porți un accesoriu puternic ca o geanta colorata sau o eșarfă cu esemble-ul tau de denim este o cale ușoară să-ți îmbunătățești ținută de la plictisitoare la chic.

Pairing a bright accessory like a colorful purse or scarf with your denim ensemble is an easy way to elevate your look from bland to chic.

2. Joaca-te cu lungimile \ Play with lenghts.

image

In timp ce blugii scurți nu par high fashion in mod particular la prima vedere, poți sa ii porți cu o jacheta lunga pentru a crea un look neașteptat de cool.

While denim cutoffs may not seem particularly high fashion at first, you can pair them with a long jacket to create an unexpectedly cool look.

3. Ia o piesă unică \ Reach for a statement piece.

image

Poarta o jachetă împodobită sau cu imprimeu care iese in evidență pentru o ținută ușoară care e si confortabilă si cu stil.

Wear an embellished or patterned denim jacket that stands out for an easy outfit that will be both comfortable and stylish.

4. Alege monocromatic \ Go monochromatic.

image

Este ceva la combinația denim cu negru care dă a rock star. Purtând piese de denim all black (totul negru ) este un pariu sigur ca poti crea un aspect cool fara efort.

Something about denim and black just seems to have “rock star” written all over it. Wearing all-black denim pieces is a sure bet to create an effortlessly cool aesthetic.

5. Suprapune-le \ Layer it.

image

Când deja porți așa de mult denim, nu e necesar sa se vadă si in fata si in spate pentru a înțelege lumea. Adaugă o jacheta mai drăguță deasupra si poarta cu o brățară unica aurie pentru un look cu stil dar casual.

When you’re already wearing this much denim, it doesn’t need to be front and center for people to get your point. Throw a nicer jacket over the denim, and pair it with a statement cuff for a look that’s polished but casual.

Love,

Doris 

Visit my other pages:

Youtube: https://www.youtube.com/user/dollyale20

Facebook:https://www.facebook.com/machiajulzilei?ref=hl

Instagram : http://instagram.com/dorisalexmakeup/

Pinterest: http://www.pinterest.com/ndorisalex/

Tumblr:https://www.tumblr.com/blog/dollyale

Lookbook:http://lookbook.nu/user/3298571-Doris-A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s